Spring til indhold

Ceto & den japanske teceremoni

Den autentiske fornemmelse

Keramik er blevet populært til borddækning med god grund. Stentøj med et håndlavet udtryk tilføjer personlighed og karakter til hjemmet og giver en autentisk fornemmelse. Da det ofte er velegnet til opvaskemaskine, ovn og mikroovn, er det let at bruge i den daglige rutine.

Hos Muubs samarbejder vi med inspirerende kunstnere globalt og lokalt for at skabe sjælfulde elementer til det hjem, vi elsker.

Den japanske te-ceremoni

Ceto-kollektionen af ​​service er inspireret af japansk te-ceremoni keramik. Denne keramik er ofte rustik og enkel i udformning med former, der ikke er helt symmetriske. Tallerkener og skåle er bevidst nikket i bunden og priser det smukke i det uperfekte, og farverne på den reaktive glasur er inspireret af falmende efterårsblade, der fremhæver minimalistisk levevis.

 

Oprindelse

Ceto er fremstillet i Europa med asiatisk inspirerede rødder og bærer både østlige træk i design og navn. Inspireret af "Setomono" - ofte brugt som den japanske betegnelse for keramik - er Seto i sig selv en by med en nøglerolle i udviklingen af ​​skåle til japansk te-ceremoni på grund af dens store udvalg af glasurer.

Som hyldest til det originale Seto service fra 1200-tallet introducerer Ceto en ny fortolkning af den traditionelle te-ceremoni.

Wabi-Sabi

At skabe produkter, der er skabt til at røre, inspirere og fejre skønheden i det uperfekte i den moderne livsstil, er det, der driver os hos Muubs hver eneste dag. Vi tror på, ​​at det at være omgivet af naturlige, unikke objekter hjælper os med at skabe forbindelse til vores virkelige verden og undslippe potentielt stressende distraktioner.

Livsstilen Wabi-Sabi er en konstant inspiration i vores design, ikke kun Ceto.